Agents de daurat
Milloren l'aparença i la textura en ser aplicats en superfície reaccionant exclusivament al carlo, tant al forn com al microones.

¿ Què és el fum purificat o fum net?
Característiques
És un procés de fumat sense combustió, on es fa servir fum purificat. Aquest fum s'obté de fustes certificades i, després de filtratges físics, se separen les cendres i els quitrans, aportant un fum purificat adequat a les actuals exigències de seguretat alimentària.
- Substitució del fumat convencional mitjançant el fum purificat
- Adaptable a qualsevol tipus de forn i/o assecador
- Millora de processos i eficiències
100% filtrat de fum, sense additius
Necessites més informació?
Àmplia gamma de perfils
Característiques
Tota una àmplia gamma de perfils de sabor i color per assegurar la solució més adequada segons el producte desitjat
- Es pot regular la intensitat del sabor i color
- Regularitat a tota la fornada
- Millora substancial de minves
- Disminució de temps de fumat
Recomanable per a qualsevol aliment que es vulgui fumar
Necessites més informació?
Sostenible i Saludable
Característiques
Aquesta tecnologia permet fumar aliments de manera més segura, per la manca de contaminants. A més, l'estalvi en les emissions a l'atmosfera permet garantir una millora substancial a la petjada de carboni.
- Sense cendres i sense quitrans
- La UE la considera BAT (Millor Tècnica Disponible)
- La UE dóna suport fermament a l'ús de fums primaris condensats (Reglament UE 2065/2003).
- 60% menys de C02 comparat amb el fum de fricció.
- 83% menys de C02 en comparació del fum de combustió
- No són alliberades emissions com ara òxids de nitrogen (N0x) i monòxid de carboni (CO)
La seguretat alimentària queda garantida per l'absència de cendres i quitrans
Necessites més informació?